A Kasza nap előadói

Az érdekessége az 55. Kasza napnak, hogy három csúcs tréner is ott lesz! A többi előadó

Takács Dániel

Takács Dániel weboldala:

https://takacsdaniel.com/kasza-ugyfeleknek/

Takács Dániel

Takács Dániel, Lezárási specialista tréner, író.

Közel négy éve vagyok a Kasza Team értékesítési tanácsadója és előadója. Végtelenül boldog vagyok, hogy a csapat tagja lehetek, ugyanis hisszük, hogy lezárási technológiánkkal sikeresebbé tehetjük az értékesítőket, a cégvezetőket és a magánszemélyeknek meg tudjuk tanítani, hogy hogyan álljanak ki magukért.

Az 54. Kasza nap az egyik legkülönlegesebb és legfontosabb esemény lesz a Kasza napok történelmében.

Sokan vágyunk arra, hogy sikeresek legyünk, boldogok és, hogy minél több mindent érjünk el az életben. Azonban ez nem mindig olyan egyszerű. Sőt, sokan fel is adják és már a reményeik is szerte foszlottak.

Hiszem, hogy az álmaink és a céljaink megvalósíthatók, még akkor is, hogy ha már nagyon közel állunk ahhoz, hogy feladjuk! Igen is megérdemeljük mindazt, amit akarunk!

Meggyőződésem, hogy ha mi magunk megfelelő önértékeléssel, magabiztossággal és kiváló fegyelmezettséggel rendelkezünk, akkor bármire képesek lehetünk.

Ezen a Kasza Napon másfél órában minden tapasztalatomat, amit az elmúlt 6-7 év intenzív önfejlődésének köszönhetek át fogok adni, továbbá azokat az önbecsülési szabályokat is, amivel közel 100 millió forintot tudtam csinálni a Kasza Team-nek. Ezzel és a többi előadó tanításaival együtt olyan tudásra tehetsz szert, amivel 2022 a Te éved lehet!

Gyere el!